Съвсем скоро се очаква Microsoft да представи новата версия на

...
Съвсем скоро се очаква Microsoft да представи новата версия на
Коментари Харесай

Първите скрийншоти на Microsoft Edge с енджина на Chromium

Съвсем скоро се чака Microsoft да показа новата версия на браузъра Edge, основана на Chromium с енджина WebKit. Уеб уеб сайтът Neowin разгласява няколко скрийншота на обновената версия на браузъра, на които се вижда, че той съществено се разграничава от в този момент съществуваща версия на Edge.



В новия Microsoft Edge ще се появи поддръжката на разширенията, съвместими с другите браузъри, основани на Chromium – Chrome, Opera, Brave Browser и други. Под адресния ред ред се намира менюто с разделите, а в началната страница се изобразяват уеб страниците, които потребителят посещава най-често. Навярно, тъкмо както при Chromium, ще може да се се реализира прекосяването към различен профил – на това загатва фотографията на профила, поместена от дясната страна до иконката на разширенията.



Microsoft интензивно тества този браузър. Съвсем скоро той ще стане наличен за елементарните консуматори, искащи да вземат присъединяване в неговите проби, преди да бъде интегриран в операционната система Windows 10. Браузърът няма да бъде единствено детайл от операционната система Windows 10, а ще може да да се конфигурира в Оценка за съвместимост Windows 7 и 8, както и в macOS.

Предполага се, че повода за прекратяването на работата върху Edge е прекомерно ниската известност на този браузър измежду потребителите и уеб разработчиците. Почти всички консуматори на Windows 10 минават към Chrome или към различен браузър, тъй като Edge има съществени проблеми с продуктивността и стабилността
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР