Съвсем скоро посетителите на киносалона Pacific Theaters Winnetka в Чатсуърт,

...
Съвсем скоро посетителите на киносалона Pacific Theaters Winnetka в Чатсуърт,
Коментари Харесай

Първото кино с LED екран отвори врати в Съединените щати

Съвсем скоро посетителите на киносалона Pacific Theaters Winnetka в Чатсуърт, предградие на Лос Анджелис, ще могат да се насладят на нещо толкоз атрактивно, колкото и самите холивудски продукции.

Залата става първата по рода си в Съединените щати, където филмите ще се излъчват на луксозен LED екран необятен 10 метра и висок 5 метра.

Той на процедура е един голям тв приемник, който може да изобразява наличие в доста по-добри елементи и High Dynamic Range визия, в сравнение с характерен проектор. LED дисплеят е с по-високо качество на цвета, бездънен черен цвят и доста по-ярък. За съпоставяне, яркостта тук е до 300 нита, до момента в който един прожектор има пет пъти по-ниска бляскавост.

Липсата на проектор отстрани и потребността от настрана помещение за неговото предпазване. Екранът е основан от Samsung , а за неговите потребности е проектирана и изцяло нова озвучителна система от Harman International, която южнокорейският колос закупи неотдавна. Тя поддържа 7-канално аудио и е с техника на JBL.

Екранът има 4К резолюция и може да изобразява 3D наличие . Първият филм на новия екран ще бъде Ready Player One , а билетите няма да костват повече, в сравнение с до момента.

Цената на цялата апаратура е към 800 000 $ . Samsung чака до лятото да има най-малко 10 такива екрана в киносалони по целия свят. До края на годината броя би трябвало да стане 30.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР