Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на

...
Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на
Коментари Харесай

Разкриха пола на бебето на Николета. Ето и кое ще е първото нещо, което ще направи след раждането

Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на „ Левски “. Едно от първите неща, които Николета ще направи, щом изминат няколко месеца от появяването на първия й мъжки правоприемник, ще е да подмени силиконовите си импланти в гърдите. Знойната сексбомбата към този момент се е съветвала със експерти. И даже възнамерявала всичко, с цел да може деколтето й още веднъж да е цялостно и да хваща окото отдалеко, написа България Днес.
По време на бремеността, а и малко след нея бомбите на НиЛо ще се трансформират и това ще наложи подмяната на балкона й. Николета се фука с един от най-апетитните бюстове в България и сигурно няма да желае той да не е във форма. Николета до момента е лягала няколко пъти под ножа, с цел да усили гръдната си обиколка. За последно преди няколко години тя наля още 450 кубика и мъчно някоя дреха би удържала дините й.
В същото време близки до фамилията на Ники М. и Николета издават, че звездната двойка към този момент е избрала името на първото си общо дете. Очаква се бебето да се роди в първите седмици на новата година. Лозанова хлътна по наследника на Боби Михайлов още като ученичка. Запознават се през 2006 година на състезанието „ Мис Плеймейт “, който пловдивчанката печели, а футболистът е в публиката. Следват бурни пристрастености, раздели, други сътрудници и… последно събиране. Двойката обаче не възнамерява към този момент да се дами. Вратарят на „ Левски “ и секссимвол номер 1 на България считат, че бракът е отживялост и не е най-важното нещо на света. Лозанова има рожба от първата си огромна обич – Валери Божинов. Детето им носи името Никол. Малката принцеса на Николета чака с неспокойствие появяването на братчето си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР