Съвсем скоро - между седмица и десет дни - ще

...
Съвсем скоро - между седмица и десет дни - ще
Коментари Харесай

Готвят тесла за шефове в МВР, голяма закана на министъра

Съвсем скоро - сред седмица и 10 дни - ще бъдат осъществени промени на основни позиции в системата на Министерство на вътрешните работи. С постовете си ще се лишат хора на основни позици, които не могат да овладеят подчинените си, заяви пред Българска национална телевизия служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

„ Цели структури са пълнени и създавани по метод, по който не да извършват функционалностите си, а да служат на други цели. Аз съм разпознал този проблем. Съвсем скоро ще има много сериозна реакция “, даде обещание той.
-->
Министърът цитира предшественика си на поста Младен Маринов от последния кабинет на Бойко Борисов, който се хвалел, че на Бойко Рашков нямало да му стигне мастилото на химикалката, с цел да ги уволни всички назначени в Министерство на вътрешните работи при него. „ Вярвам, че мастилото на моя химикал ще стигне да отстраня тези, които нямат място в системата “, съобщи Демерджиев.

Има хора, които злоупотребяват от години с опиати и се крият зад служебните си карти, и други, които са протегнали ръка към неразрешените субстанции поради „ прегаряне “. „ Трябва да се разграничат случаите – да се помогне на тези, които имат потребност от помощ, и Министерство на вътрешните работи да се почисти от тези, на които не им е мястото там. Ние ще вършим редом и двете неща “, даде обещание служебният министър.

Демерджиев разгласи, че желае да остане да работи в Министерство на вътрешните работи и би го направил и при постоянен кабинет, въпреки още да не е взел дефинитивно решение би ли приел, в случай че му се предложи да продължи да е министър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР