Съвсем скоро – на 8 март – ще отбележим Международния

...
Съвсем скоро – на 8 март – ще отбележим Международния
Коментари Харесай

AVON с кампания и голямо дарение за каузи, посветени на жените

Съвсем скоро – на 8 март – ще отбележим Международния ден на дамата. В духа на празника неизбежно още веднъж ще бъде подложен въпросът за мястото ѝ в актуалния свят и за силата на женския дух. Акцентът върху концепцията за правата на дамите в действителност е подложен още през 1869 година от Джон Стюарт Мил и есето му „ Подчинението на дамите “, изразяващо поддръжка на равенството на половете. 

Два века по-късно, тематиката за равнопоставеност не губи своята новост. Изглежда обаче, че макар хилядите благоприятни условия, които актуалният свят предлага, равенството сред половете към момента е тематика с продължение. Установено е, че постигането му ще отнеме най-малко 100 години. Днес едвам 24% или една четвърт от хората, които слушаме, за които четем и които виждаме в списанията и по малкия екран, са дами.

За да промени тази статистика, AVON започва световната акция „ 1 милион истории “. Тя има за цел да събере 1 милион вдъхновяващи истории на дами от целия свят в цифровата изложба AVON Watch me now -, като за всяка от тях компанията ще подари по 1 $ за дела, отдадени на дамите. Платформата към този момент е отворена - всеки може да показа къс въодушевяващ текст за себе си, като на районно равнище в България AVON ще подари по 1 $ за всяка история, качена в уеб страницата.

AVON има вяра, че всяка жена има история, която заслужава да бъде споделена и обеднява достиженията и основните събития в живота ни. Под мотото „ Твоята история има значение “ акцията се трансформира в платформа, подкрепяща хората, които имат предпочитание да дарят средства за подкрепяне на дела, само че нямат финансовата опция да го създадат.

Посланици на акцията „ 1 милион истории “, които от своя страна също ще споделят вдъхновяващи моменти, са Биляна Савова, основател и арт шеф на списание EVA, притежател и изобретателен шеф на PLAN2B Creative Studio и основател на фондация " Министерски съвет - МОГА САМ “; Алина Манова – топ гримьор, взела участие във фотосесии на фешън редакции в Лондон, Берлин, Ню Йорк и Барселона; Гери Турийска – основател на литературния план „ Пощенска кутия за приказки “; и Ива Дойчинова – радио и ефирен публицист.

В продължение на повече от 130 години AVON работи в посока да промени средата, подкрепяйки дамите. Десетилетия преди те да получат правото да гласоподават, още през 1886 година, AVON дава опция на дамите да ръководят собствен личен бизнес в областта на хубостта. В полезностите на компанията са залегнали способността да се показваме свободно, както и да сътворяваме по-добър живот за нас и нашите фамилии.

Вие също може да се включите в акцията „ 1 милион истории “ на. Необходимо е единствено да качите свое селфи и да разкажете историята си. В подмяна на това AVON ще подари 1 $, а вие ще се превърнете в една от 1 милион дами по целия свят, с помощта на които ще бъдат подкрепени разнообразни дела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР