Съвсем сигурно беше бижуто в короната на тазгодишните Британски музикални

...
Съвсем сигурно беше бижуто в короната на тазгодишните Британски музикални
Коментари Харесай

Адел блесна на Британските музикални награди

Съвсем несъмнено беше бижуто в короната на тазгодишните Британски музикални награди. Роклята Armani Privé в духа на блестящия Холивуд е още едно доказателство за това.

Изминаха шест години, откогато Адел мина по аления килим на Британските награди в рокля Valentino. По всичко наподобява, че животът й в Лос Анджелис й е оказал помощ да премине през известни трансформации. Безупречната очна линия и заразителна усмивка обаче си остават все същите. Armani, марка, синоним на класическите вечерни тоалети беше идеалният избор за нейното завръщане. Истинският искра, несъмнено, идва от вътрешната страна, само че нейните диамантени oбеци сигурно попаднаха под светлината на прожекторите.

Певицата Адел сграбчи три награди, включително мощно стремежи приз за най-хубав албум на годината, на церемонията по връчването на английските музикални оценки БРИТ, съобщи Франс прес. Адел беше отличена за четвъртия си студиен албум " 30 ". Освен това тя завоюва премиите за ария на годината с шлагера " Easy on Me " и за реализатор на годината.

На вчерашното издание в Лондон за пръв път нямаше обособени награди за мъже и дами. Половото разделяне на категориите беше отстранено, с цел да бъдат отличавани артистите " единствено за работата и музиката си ", обясниха уредниците.

" Разбирам за какво смениха името на тази премия, само че в действителност ми харесва да бъда жена, изпълнителка, в действителност ", съобщи Адел под аплодисментите на публиката в " О2 Арена ".



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР