Съвсем наскоро американски учени доказаха, че пътуването е най-добрият начин

...
Съвсем наскоро американски учени доказаха, че пътуването е най-добрият начин
Коментари Харесай

Преоткрийте себе си, докато пътувате

Съвсем неотдавна американски учени потвърдиха, че пътуването е най-хубавият метод да преоткрием  себе си и да си върнем вътрешния мир. Според психолози, колкото повече пари за почивки отделяме, толкоз по-позитивно се усещаме.

Бърз взор из уеб страниците за резервации пък ни демонстрира и кои са най-предпочитаните места за отдих. На първо място се подрежда столицата на Франция – Париж. Градът на любовта неслучайно  е посещаван от милиони туристи всяка година. Той предлага невероятни благоприятни условия да се насладим на разнообразни забележителности като Айфеловата кула и Триумфалната арка. А разходка по площад „ Конкорд “ и „ Шанз Елизе “ сигурно ще помните цялостен живот.

Сред челните места се подрежда и италианската столица – Рим. Градът е уникален. Той предлага невероятна атмосфера. Архитектурните забележителности като Колизеумът, Фонтанът ди Треви, Ватикана и още доста други ще накарат дъха ви да спре. А щом решите да починете за минутка, можете да се насладите на най-ароматното италианско кафе.

Ако пък предпочитате тропическата атмосфера, можете да посетите остров Бали. Островът на Боговете подсигурява райско преживяване на всеки, решил да акустира на него. Докато сте измежду невероятната природа можете да изпробвате гмуркането измежду коралови рифове или изкачването на античен вулкан. Ако пък авантюристичното ви „ Аз “ не е в въодушевление, можете да се наслаждавате на невероятната морска линия и кристално синята вода на океана.

За да се насладите на тези невероятни дестинации, както и на още куп други, се доверете на хитовата моментна лотарийна на СПОРТ ТОТО – „ Ваканция до безкрайност “. Тя ще даде късмет на трима късметлии да се любуват на нехаен живот в идващите 10 години, тъй като ще им обезпечи по 1 200 лв. през идващото десетилетие или общо 432 000 лв.. А общите облаги в играта са за над 9 милиона лв..

Само три дни откакто талонът бе пуснат в продажба, Антоанета Кочмарова от Златоград си завоюва 50 000 лв.. Тя е постоянен участник в числовите игри на тотализатора, а първият ѝ опит с моментните лотарийни игри ѝ донесе 5-цифрената сума. Къде ще я отведат 50 000 хиляди лв., следва да разберем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР