Съвсем наскоро актрисата Ирен Кривошиева погреба майка си. Сега тя

...
Съвсем наскоро актрисата Ирен Кривошиева погреба майка си. Сега тя
Коментари Харесай

Сълзите не спират! Актрисата Ирен Кривошиева погреба най-близкия си човек

Съвсем неотдавна актрисата Ирен Кривошиева погреба майка си. Сега тя чака сина си доктор Владимир Данаилов да дохвъри от Съединените щати, с цел да уредят дружно наследството.
„ Лекарите от ИСУЛ три пъти връщаха мама към живота. Въпреки напъните им обаче, тя умря. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, по тази причина погребението беше 6 дни по- късно. Тези дни ще пристигна и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, до момента в който решаваме по какъв начин да разделим наследствените парцели “, показа екранната Тинка от „ Хотел Централ ”. След което добави, че със сестра й ще би трябвало да се спогодят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.
Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е юрист със солидна процедура и дълготраен чиновник на значими позиции в Столична огромна община. В първите години на демокрацията достолепната дама даже е заместник-кмет на столицата, написа „ Уикенд ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР