Съвместното дружество с държавата е факт. ЦСКА придоби собственост върху

...
Съвместното дружество с държавата е факт. ЦСКА придоби собственост върху
Коментари Харесай

От ЦСКА-София обявиха: Стадион Българска армия най-после е наш

 Efbet Article Horizontal 1180X300
„ Съвместното сдружение с страната е реалност. ЦСКА закупи благосъстоятелност върху стадиона си! “ Това оповестиха от ЦСКА-София във връзка процедурата за придобиване на правото на благосъстоятелност върху стадион „ Българска войска “ в столицата.

„ Армейци, след дълги години обещания и нарушаването им, тежки процедури, очаквания и разбиването им, промени в проектите и какви ли още не премеждия най-великият футболен клуб в България закупи благосъстоятелност върху дома си. Собственост, която ни се поставя, само че по една или друга причина не ни беше давана “, пишат от „ аления “ клуб.

 

Съвместното сдружение сред клуба и страната е официализирано, се споделя още в известието. От ЦСКА-София благодарят на спортния министър Весела Лечева „ за политическата предвидливост и основаването на най-важната причина за построяването на актуален стадион в центъра на София, който да е разполагаем за гениите на България “.

„ Благодарим на всички, които не се усъмниха в откровеното ни предпочитание да сбъднем тази наша, обща фантазия. На скептиците желаеме да кажем единствено едно – ЦСКА не може да бъде грохнал “, декларират „ алените “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР