Съвместно заседание на Управителния и Контролния съвети на Националната асоциация

...
Съвместно заседание на Управителния и Контролния съвети на Националната асоциация
Коментари Харесай

Съвместно заседание на УС и КС на НАПОС – РБ се проведе в Мездра

Съвместно съвещание на Управителния и Контролния препоръки на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в Република България (НАПОС-РБ) се организира в Мездра. В него взеха присъединяване към 30 ръководители на локални парламенти от страната.
Срещата бе по покана на ръководителя на Общински съвет-Мездра госпожа Яна Нинова. Ръководството на НАПОС-РБ бе показано от Красимира Германова-председател на НАПОС-РБ, Бедрие Газиюмер- зам.-председател на УС на НАПОС-РБ, Делян Дамяновски- изпълнителен шеф на Асоциацията. Гости на събитието бяха и доктор Николай Николов – вр. и. д. ръководител на Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос в 44-ото Народно заседание, кметът на Община Мездра инж. Генади Събков и ръководителят на Общинския съвет-Мездра Яна Нинова.
В началото на съвещанието Яна Нинова и инж. Генади Събков поздравиха присъстващите и им пожелаха ползотворна работа. Гостите имаха опция да видят документален филм, основан от общинска администрация, показващ прелестната природа, многочислените забележителности и открити артефакти в Общината.
По покана на домакините на проявата, шефът на Областния информативен център (ОИЦ) – Враца Цвети Иванова показа опциите за кандидатстване по планове през програмния интервал 2014-2020 година
На съвещанието бяха признати трима нови членове на Асоциацията – инж. Ивайло Иванов, ръководител на Общински съвет – Червен бряг, Ангел Куцаров – ръководител на Общински съвет – Нови пазар и Кирил Тодорин – ръководител на Общински съвет – Септември.
Решено бе XVI Общо заседание на НАПОС-РБ да се организира на 15 март 2018 година в Пловдив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР