Съвместен концерт с рок музикантите от Б.Т.Р. ще изнесе екипът

...
Съвместен концерт с рок музикантите от Б.Т.Р. ще изнесе екипът
Коментари Харесай

Мюзикъл и рок в съвместен концерт навеликотърновския театър с музикантите от Б.Т.Р.

Съвместен концерт с рок музикантите от Б.Т.Р. ще изнесе екипът на Музикално-драматичния спектакъл „ Константин Кисимов “ във Велико Търново.

Концертът под надпис „ Мюзикъл и рок “ ще бъде показан за първи път пред аудитория на 16 юни от 20 часа на откритата сцена на Летния спектакъл в остарялата столица. В него музикантите от Б.Т.Р. ще свирят с оркестъра на великотърновския спектакъл с диригент Маестро Георги Патриков. В програмата като солисти ще вземат участие Наско от Б.Т.Р., Теодора Петрова, Миряна Калушкова и Гергана Стоянова. Специални посетители в музикалната вечер ще са младите гении от „ Джуниър бенд “ при СУ „ Емилиян Станев “ с началник Йордан Цветанов.

В първата част на концерта рок музикантите за първи път ще извършват фрагменти от обичани мюзикъли дружно с оркестъра на театъра. В програмата са включени арии и дуети от мюзикълите „ Уестсайдска история ” на Л. Бърнстейн, „ Фантомът на операта ” и „ Котки “ на А. Лойд Уебър, както и от неговата рок опера „ Исус Христос суперзвезда ”. Във втората част ще звучат безконечните шлагери на Б.Т.Р. в оркестровка за рок група и симфоничен оркестър.

„ Мюзикъл и рок “ е вторият забавен музикален план, който екипът на МДТ осъществя в своя юбилеен креативен сезон. Първата сполучлива взаимна продукция бе концертът „ Отражения “ с обичания Орлин Горанов, с който театърът гостува в редица градове в страната. Концертът с Б.Т.Р. също ще бъде показан в турне – през юни в Добрич и Шумен, а през юли във Варна и Русе.

Билети за концерта „ Мюзикъл и рок “ на 16 юни във Велико Търново се продават на касата на Музикално-драматичния спектакъл, както и онлайн на уеб страницата на https://teatarvtarnovo.com/.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР