Съветникът в Белия дом по националната сигурност Джон Болтън даде

...
Съветникът в Белия дом по националната сигурност Джон Болтън даде
Коментари Харесай

Ето какви санкции ще налагат САЩ при намеса на изборите

Съветникът в Белия дом по националната сигурност Джон Болтън даде детайлности по отношение на глобите при интервенция на изборите в Съединени американски щати, указът за които по-рано бе подписан от президента на страната Доналд Тръмп, предава " Фокус ".
„ Санкциите включват заледяване на активите, ограничението на опцията да се организират транзакции в долари, ограничението на достъпа до финансовите институции на Съединени американски щати и забраняването на американските жители да влагат в фирмите, които имат роля в намесата “, съобщи Болтън. Той добави, че глобите ще бъдат налагани по време или след изборите според от размера на събраните доказателства.
Според него указът е нужен, с цел да може да има формален развой и процедура по налагането на глобите и че сега се водят договаряния с конгресмените указът да се утвърди като закон.
„ Мислим, че това е значима крачка за президента като лидер на изпълнителната власт, само че би трябвало да приказваме и с Конгреса като източник на законодателната власт “, заключи Болтън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР