Съветникът на военния министър - Мустафа Емин, е злоупотребил със

...
Съветникът на военния министър - Мустафа Емин, е злоупотребил със
Коментари Харесай

Тагарев за случая с детето на Мустафа Емин: Ще взема решение, когато се запозная с фактите

Съветникът на военния министър - Мустафа Емин, е злоупотребил със служебно състояние като е показал вербална експанзия към чиновниците на " Пирогов ". Това е изводът от завършилата на 31 август инспекция в незабавната болница. Информацията заяви в профила си във Facebook ръководителят на парламентарната Комисия по защита Христо Гаджев.



Междувременно военният министър Тодор Тагарев разгласи, че е изискал записите от нощта, в която неговият консултант се замеси в скандал в " Пирогов ". Според чиновници на лечебното заведение той е изискал детето му да бъде вкарано в шокова зала, до момента в който там има друго дете.

" Версиите са две. Аз съм изслушал моя консултант и това, което в началото беше оповестено, те се разминават доста значително, доста емоциална беше реакцията на всички. Аз ще взема решение тогава, когато се срещна с обстоятелствата. Очаквам да видя запис. Случаят, както виждате, има доста сериозна политическа багра. Виждате, желаят се оставки, желаят се мои оставки по този мотив, тъй че има метод да видя и аз записа преди да взема решение ", разясни военният министър Тодор Тагарев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР