Съветникът на Асен Василев – Георги Клисурски – блесна с

...
Съветникът на Асен Василев – Георги Клисурски – блесна с
Коментари Харесай

Смях в залата! Съветник на Асен Василев блесна с нова роля – гони журналисти с лаптоп

Съветникът на Асен Василев – Георги Клисурски – блесна с нова роля, а точно защита на партийна конференция и преследване на публицисти. Жертва на ПП-ДБ и цялата им войска от пиари и съветници стана журналистът Николай Караколев. Малко преди началото на „ конференцията “ на обединението на „ положителните “, той и сътрудника му оператор бяха жестоко избутани и изхвърлени от централата на ДСБ на ул. „ Кърниградска “, написа Tribune.
Пресконференциоя в действителност нямаше, а тъкмо в 12:00 часа, със старта на всички обедни излъчвания, излязоха Асен Василев, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов, които си споделиха монолозите, напуснаха залата и не дадоха опция за въпроси на публицисти.
Това, което се скри от камерите обаче е отношението към Караколев, който освен бе изхвърлен, само че и не му беше дадена опция да снима началото, тъй като Георги Клисурски препречил пътя на оператора с преносимия компютър си.
Въпросният консултант на Асен Василев беше назначен в Съвета на шефовете на сдружението „ Хели Мед Сървиз “, което бе основано от кабинета „ Петков “, с цел да дава отговор за здравната помощ по въздух и въздушните коли за спешна помощ. Министерски съвет след това закри сдружението и трансферира активността му към държавния авиоотряд.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР