Съвет на управляващата коалиция относно случая Сергей Скрипал поиска лидерът

...
Съвет на управляващата коалиция относно случая Сергей Скрипал поиска лидерът
Коментари Харесай

Сидеров не иска отзоваване на руски дипломати

Съвет на ръководещата коалиция по отношение на случая " Сергей Скрипал " изиска водачът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров. Той стори това в коридорите на Народното събрание.
Сидеров акцентира, че най-важният акцент по тематиката е какво прави България. " До момента водим уравновесена политика, за което приветствам министър-председателя. Не ме интересува кой какво ще каже, че го лаская или не, само че това е вярната политика. В този случай България би трябвало извънредно точно да поддържа салдото, т.е. не би трябвало да се бърза. Не би трябвало да се вършат дипломатически ходове – отзоваване на посланици и впрочем, никога . Знам, че има напън извън, само че да не вършим внезапни придвижвания, този случай не е обяснен до дъно, няма съответни, ясни и твърди доказателства за ролята на Русия в него и по този мотив ние не сме длъжни да вършим внезапни ходове ", аргументира се водачът на " Атака ". Той е уверен, че всякакво друго изявление и непремерен ход ще навреди на нашите национални ползи, не на Англия, не на Русия, а на нашите.
Личното мнение на Сидеров е, че казусът " Скрипал " бил " основан, с цел да дискредитира Владимир Путин за изборите " и щял да бъде пропуснат, в случай че Путин не победил толкоз безапелационно. Според ръководителя на " Атака " случилото се със Скрипал е дело на " мозъчния щаб на избрани служби ", като той допусна, че ставало въпрос за " служби от англоезичния свят " . Националистът сподели и, че има " едно истеризиране и напън върху обособени страни в Европа да стартират дипломатическа война с Русия ".
" Министри и хора от екипа на Борисов да не му пречат в тази уравновесена политика ", предизвести Сидеров, визирайки геополитическата обстановка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР