Съвет към партията на Слави Трифонов Има такъв народ отправи

...
Съвет към партията на Слави Трифонов Има такъв народ отправи
Коментари Харесай

Татяна Дончева със съвет към Има такъв народ

Съвет към партията на Слави Трифонов „ ИТН ” насочи варненският народен представител на „ Изправи се! Мутри вън! ” Татяна Дончева. Тя прикани депутатите на Има Такъв Народ да бъдат по диалогични и да не слагат условия, които да водят до отвод. Тя даде за образец Иван Костов, който през 1997-ма година е имал болшинство от 147 гласа, без да е задължен е на никого, е поставил декларация за национално единодушие на масата.

Тази декларация беше водеща в продължение на две - три години, върна лентата Дончева. В изявление за БНР тя прикани в идващия парламент да бъдат дефинирани цели и по-късно да се работи по тях.

Националните цели би трябвало да се проговорят и с Българска социалистическа партия и с Движение за права и свободи, без значение, че от " Демократична България " са декларирали, че всякаква форма на връзка с Движение за права и свободи е неприемлива, безапелационна бе Дончева. Според нея тези политически субекти са добре показани и не трябва да бъдат поставяни в обстановката да пречат, тъй като са притиснати до стената. Според нея работата с партията на Слави Трифонов няма да е лесна, заради ултимативния звук който поддържат от там.

Хората считат, че политиците са длъжни да създадат каквото се желае от Народното събрание. Когато обаче народът е пратил доста малко политици на терен, този развой става доста сложен. Точно това би трябвало да схванат някои представители на Има Такъв Народ. В политиката грубото натискане върху ските води до рухване. Винаги има потребност от съдружници, сподели Татяна Дончева.

Не е належащо да повтаряме безусловно служебния кабинет в едно бъдещо държавно управление. Сред служебните министри има положителни и не толкоз положителни попълнения, разяснява още Дончева концепцията в новото държавно управление да влязат министри от служебния кабинет. Ядрото може умерено да бъде част от новото държавно управление. Не виждам проблем в това. Фигури от служебния кабинет ми се костват ефикасни. Подкрепата и публичното утвърждение към служебния кабинет е поради линията, която следва - на безкомпромисно почистване на терена. На проверка, на почистване, на кадрови промени, на наследството на ГЕРБ, изваждане на уродливите стопански практики, заобикаляне на публичните практики. Какъвто и състав да има новото държавно управление, то би трябвало да продължи тази линия. Какво по-естествено, в случай че част от министрите останат?, сподели Татяна Дончева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР