Съвършена комбинация от мед и сусам: Лекува повече от 10

...
Съвършена комбинация от мед и сусам: Лекува повече от 10
Коментари Харесай

Съвършена комбинация от мед и сусам: Лекува повече от 10 болести

Съвършена композиция от мед и сусам: Лекува повече от 10 заболявания

За позитивния резултат и лечебните свойства на меда за цялостното здраве на индивида, знаят всички. По-малко знае се по какъв начин медът работи в композиция с обособени хранителни артикули.

Една такава композиция е сусам с мед, която се употребява за лекуване на редица здравословни положения и преди всичко за контролиране на високото кръвно налягане, холестерола и определяне на положително съответствие сред добър и неприятен холестерол.

Те се употребяват за предотвратяване на черния дроб и е потвърдено, че отстраняват умората и депресията.

Причината за ефикасността на тази характерна композиция е фактът, че и двата продукта имат лечебни свойства, а в композиция тяхното деяние се ускорява.

Тази композиция е отличен източник на витамини от група В, както и на витамин Е, само че и на доста други витамини и минерали, най-вече желязо, магнезий, калций и цинк.

Сусамът и медът се употребяват за: предварителна защита на рак на дебелото черво, унищожаване на запек и мигрена, както и за разчистване на червата, като по този метод въздействат и за елиминирането на хемороидите.

Тази примес се подготвя доста елементарно и няма прецизна рецепта за нея. Просто смесете сусамовото семе с мед и разбъркайте, до момента в който не получите фина, гъста паста.

Можете да ги оформите на топки, които да съхранявате в ледник. В множеството случаи ще е задоволително да консумирате една топка дневно, евентуално две, според от тяхната величина.

Не би трябвало да прекалявате, тъй като са калорични. Ако съхранявате сместа в стъклен буркан в ледник, консумирайте по една чаена лъжичка до две денем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР