Саудитският Ал-Насър с Кристиано Роналдо в състава отново направи грешна

...
Саудитският Ал-Насър с Кристиано Роналдо в състава отново направи грешна
Коментари Харесай

Ал-Насър с Роналдо отново се издъни

Саудитският Ал-Насър с Кристиано Роналдо в състава още веднъж направи неверна стъпка се и не съумя да победи у дома опашкаря в класирането Ал Халеей, като двата отбора приключиха 1:1 в мач от 26-тия кръг на локалната елитна лига.

Португалската суперзвезда записа цялостен мач за отбора си, само че не по този начин и не съумя да се разпише. Гостите поведоха още в 4-ата минута с попадение на Фабио Мартинс, само че единствено 13 минути по-късно испанският бранител на Ал-Насър Алваро Гонзалес изравни.

По време на срещата пред Роналдо се откриха няколко положителни обстановки за гол, само че португалецът не съумя да вкара и мачът приключи при еднакъв резултат.

Така Ал-Насър се издъни още веднъж, като в последните си 4 мача в шампионата отборът има едвам един триумф и доста понижи възможностите си за купа. При оставащи четири кръга тимът на Роналдо изостава на две точки от водача Ал-Итихад, които са и с мач по-малко. Кристиано пък има 13 мача и 12 гола в саудитската елитна дивизия през този сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР