Клубовете от Висшата лига се обявиха против премахването на системата

...
Клубовете от Висшата лига се обявиха против премахването на системата
Коментари Харесай

Пълна подкрепа за ВАР в Англия

Клубовете от Висшата лига се оповестиха срещу премахването на системата за видео-арбитраж от идващия сезон, съобщи „ Sky “. По-голямата част от клубовете ще гласоподават на годишното си общо заседание през юни предлагането на Уулвърхемптън за унищожаване на системата ВАР от началото на идващия сезон.

Системата ВАР се употребява във Висшата лига от 2019 година насам, само че през тази акция имаше доста противоречиви положения, което ускори рецензиите към системата и накара някои тимове и почитатели да слагат под въпрос честността на шампионата, както и опциите на ВАР да взима най-правилните решения.

Уулвърхемптън към този момент публично внесе във Висшата лига резолюция, в която приканва ВАР да бъде отстранен това лято - и това ще провокира гласоподаване, когато представителите на 20-те клуба се съберат на годишната си среща в Харогейт на 6-ти юни.

В изказването на " вълците " се споделя, че този ход е изработен " след деликатно обсъждане и с най-голямо почитание към Висшата лига, съдийската организация PGMOL и нашите противници ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР