Интерес към подписа на Илия Груев определено не липсва. Една

...
Интерес към подписа на Илия Груев определено не липсва. Една
Коментари Харесай

Лийдс отказа оферта за Илия Груев

Интерес към подписа на Илия Груев несъмнено не липсва. Една от звездите на Лийдс Юнайтед е в полезрението на няколко клуба, измежду които и Борусия Дортмунд, твърди sport.sky.de. Финалистът в Шампионската лига следи изявите на българския национал, като той е бил следен на финала за влизане във Висшата лига от отговорник за селекцията на германците Свен Мислинтат.

Авторитетното издание твърди още, че йоркширци са получили съответна оферта за полузащитника още преди финала против Саутхемптън, само че тя била отхвърлена от тяхна страна. 24-годишният футболист има контракт до края на сезон 2026/2027, като в него липсва откупна уговорка. Все отново англичаните са склонни да обмислят за възможен произлязъл трансфер, обвързван с Груев, в случай че се стигне до съответно финансово предложение за него.

Той облече екипа на Лийдс в края на август 2023 година и не се нуждаеше от доста време, с цел да се трансформира в основна фигура. Неговите изяви помогнаха на йоркширци да мечтаят за промоция във Висшата лига, само че в последна сметка останаха на крачка от нея, губейки точно от Саутхемптън с 0:1 на финала на Чемпиъншип. Преди това играчът защитаваше цветовете на Вердер Бремен и от втория тим на германците.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР