Сътрудничка на лидера на Да, България“ Христо Иванов по въпросите,

...
Сътрудничка на лидера на Да, България“ Христо Иванов по въпросите,
Коментари Харесай

Разкритие! Красивата сътрудничка на Христо Иванов се оказа дъщеря на известен бизнесмен

Сътрудничка на водача на „ Да, България “ Христо Иванов по въпросите, свързани с маркетинга и фотографията Дария Спирова се оказа щерка на старозагорския предприемач Евгени Спиров. В родния си град той е прочут като сериозен бизнесмен с ползи в областта на онлайн търговията и хотелиерството, както и като политолог – постоянен събеседник на локалните медии, предава Флагман.бг.

Мнозина смятат, че е непосредствен до ГЕРБ, само че това не е правилно.

Евгени Спиров е измежду учредителите на Клуба на работодателя в Стара Загора и пас президент на Ротари клуб Стара Загора.

През 2018 година той откри и върна на Общината бронзов знак, изобразяващ един от забележителните знаци на града, поради което бе награден.

„ Знакът е същинска полезност за мен, отлят е от чист бронз и тежи към 40 кг. Поздравявам Ви за будното гражданско съзнание и интензивност, които проявявате освен в съответния случай, а и при вземането на значими за нашия град решения. Стара Загора има потребност от повече дейни и милеещи за добруването на града персони като Вас самия “, поздрави го тогава кметът на Стара Загора Живко Тодоров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР