Състоянието не Пеле се влошава, което породи сериозни притеснения в

...
Състоянието не Пеле се влошава, което породи сериозни притеснения в
Коментари Харесай

Състоянието на Пеле се влошава, семейството му се събира спешно в Сао Пауло

Състоянието не Пеле се утежнява, което породи съществени терзания в Бразилия, оповестяват локалните медии. Вчера от болница " Алберт Айнщайн " потвърдиха, че ракът на футболната легенда напредва и той ще би трябвало да остане в лечебното заведение и за Коледа, с цел да продължи лекуването си.

Твърди се, че околните на трикратния международен първенец от целия свят се събират в Сао Пауло, с цел да се видят с Пеле, а съгласно медийни изявления той към този момент не може да приказва. За момента това не е доказано, като и преди време имаше изказвания, че Пеле към този момент е в палиативно поделение, само че след това това бе отречено от дъщерите му.

" Нашата Коледа у дома е прекратена, С лекарите взехме решение, че заради разнообразни аргументи за нас ще бъде по-добре да останем тук с всички грижи, които ни дава това ново семейство в Айнщайн!!! ", оповестиха през вчерашния ден дъщерите на Пеле в обществените мрежи.

Кралят е с нежно здраве през последните години, а обществените му изяви стават все по-редки. Но той остава деен в обществените медии. По време на Световното състезание в Катар той постоянно разгласява онлайн, в това число обръщение в поддръжка на бразилската звезда Неймар, откакто " Селесао " отпадна от шампионата в четвъртфинална загуба от Хърватия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР