Състоянието на шофьора е стабилно. Всички първоначални бързи тестове за

...
Състоянието на шофьора е стабилно. Всички първоначални бързи тестове за
Коментари Харесай

Първоначалните тестове за алкохол и наркотици на шофьора на камиона са отрицателни

„ Състоянието на водача е устойчиво. Всички първични бързи проби за съществуване на нездравословни вещества в организма му са негативни. Ще бъдат направени и кръвни проби “, съобщи шефът на „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров.

Припомняме, че рано тази заран товарен камион се разруши в автобусна спирка и опустоши 19-годишно момиче в столичния кв. „ Стрелбище “. Момичето е починало на място.

„ Мъжът е докаран в „ Пирогов ” в дезориентирано положение без съществени контузии. Търсим късни провали, които биха се показали. В момента диагнозата е комоцио “, осведоми още доктор Валентин Димитров.

Разследващите от Столична дирекция на вътрешните работи, пристигнали на място, обявиха, че лидерът е чист по административно-наказателния указател. Няма предходни нарушавания на пътя.

Инцидентът се случва на бул. „ Гоце Делчев “ преди кръстовището с бул. „ България “, минути преди 10 часа тази заран.

Сигналът е подаден към 9:43 часа. Линейката на " Спешна помощ " е била на мястото, в 9:51 часа.  Загиналото момиче е било пометено от камиона до момента в който се е намирало на тротоара. В този миг на спирката не е имало чакащи жители.

Степан Давров е пристигнал на мястото на случая минути, откакто камионът е и се е врязъл в спирката. Пред медиите мъжът описа, че е видял водача на камиона, който е бил в шоково положение. По думите му колата за спешна помощ е пристигнала бързо на мястото на случая.

Причините за тежкия случай занапред ще се обясняват.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР