Състоянието на момичето, което беше ударено от мълния в Приморско,

...
Състоянието на момичето, което беше ударено от мълния в Приморско,
Коментари Харесай

Момичето, ударено от мълния е получило две рани във формата на сърце


Състоянието на момичето, което беше ударено от гръмотевица в Приморско, се усъвършенства. От изгарянията Теодора Оронова е получила две рани във формата на сърце. Убедена е, че не е инцидентно, тъй като когато си добър към света, той ти отвръща с положително.

" Това е като втори късмет за живот ", сподели 18-годишната Теодора.

На Теодора й предстоят още проучвания, само че положението й е нормализирано.

" Като ударена от гръм! ", сподели Теодора Оронова.

Запазила възприятието си за комизъм, не стопира да благодари за това, че е жива.

" Хиляди, хиляди благодарности на екипа от болничното заведение, на хората от колата за спешна помощ, която пристигна от Царево, на Снежана, която също като ангел-спасител се е явила. Това е като втори късмет, като втори живот. И ще дам максимума от себе си просто да го изживея вярно! ", добави тя.

" Виждаме, че всеки ден просто напредва пъклен бързо и аз желая да благодаря, на всички, които се грижат за нея ", сподели Георги Оронов, татко на Теодора.

Според лекарите, мълнията е блъснала момичето странично. Решаваща се е оказала и бързата реакция на дамата, притекла се на помощ.

" Травмата е извънредно тежка, полиорганна, с вероятни някои късни затруднения. Обикновено оцеляват хора, които са наранени косвено от гърма. Слава богу, при нея е по този начин ", съобщи доктор Кирил Симеонов, шеф на Първа хирургия - УМБАЛ-Бургас.

" Едно от първите неща, които направих, когато се разсъниха и към този момент помня, звъннах на дамата просто да й благодаря от сърце ", сподели Теодора.

Оцеляла, Теодора насочва зов към страната.

" Утре някой може да го няма този шанс и би трябвало да има коли за спешна помощ, би трябвало да има незабавни центрове. Дори за цялостен сезон да се спасят трима индивида, това отново е значимо. Животът няма цена! Другото нещо, което желая да моля, е: " Бъдете положителни! Помагайте! ", приключи Теодора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР