Състоянието на Мис България“ 2019 – Радинела Чушева, е повече

...
Състоянието на Мис България“ 2019 – Радинела Чушева, е повече
Коментари Харесай

Тежка болест покоси Мис България 2019. Състоянието й е притеснително, вече е ходещ скелет

Състоянието на „ Мис България “ 2019 – Радинела Чушева, е повече от притеснително.
Прави усещане, че през последните месеци е отслабнала толкова фрапантно, че към този момент наподобява на ходещ скелет. Вече няма подозрение, че брюнетката страда от аноресия, само че явно не подхваща каквото и да било лекуване. Нейни фенове се чудят няма ли миската близки, които да й оказват помощ в този сложен миг.
Макар Чушева в никакъв случай да не е била закръглена, от известно време насам човек може напряко да преброи кокалите й отдалеко. Според осведомени фрапантното й намаляване почнало след раздялата й със застаряващия предприемач Коста, който й бе дълготраен спонсор и ухажор. След като се разделили тя изпаднала в дупка и не знаела по какъв начин да продължи живота си. Към днешна дата не работи. Дори не се изявява като инфлуенсър, както вършат множеството й колежки. Най-страшното е, че отхвърля да се храни, а в редките случаи, в които хапва нещо, не задържа храната, написа „ Уикенд “.
За някогашния й към този момент ухажор се знае, че е към 65-годишен със строителен бизнес. Той освен има семейство, само че и внуци, което обаче явно не му пречеше да показва обществено връзката си с Чушева. Така и не излиза наяве каква е повода за раздялата на миската със заможния й ухажор.
В светските среди се носи мълвата, че Радинела е принудена да си търси нов спонсор, тъй като старчокът й секнал кранчето на финансите. Напоследък той самият го закъсал в здравословен проект – измъчвали го проблеми, типични за възрастта му.
За никого не е загадка, че Чушева се подрежда измежду скандалните носителки на купата „ Мис България ”. Когато завоюва състезанието през 2019 година, тя си навлече гневните мнения и обиди на мнозина, съгласно които не имала нужната визия и естествена хубост. Тя пък на собствен ред самоуверено съобщи, че не се тормози от нападките на зложелателите.
Едрогърдата брюнетка не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е преправяла бюста, устните и носа си.
Радинела набра известност около предаването „ Господари на ефира ”, където се изявяваше като адреналинка. В свои изявленията е споделяла, че шоуто й помогнало да се държи по-освободено пред камера. Участието й в състезанието „ Мис България ” пристигна малко по-късно.
След като завоюва купата, хубавицата заряза малкия екран и се отдаде на почивки и първокласен живот.
Освен това съгласно изказванията й, до момента в който била адреналинка, Васил Василев – Зуека я бил ухажвал. „ Не ме оставяше на мира! ”, посочваше миската за сластните мераци на артиста и тв водещ, който след това емигрира в Испания. Той пък на собствен ред я упрекна в неистина.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР