Състезателите от Русе взеха първата четвърт с 26:21, но видинчани

...
Състезателите от Русе взеха първата четвърт с 26:21, но видинчани
Коментари Харесай

Видабаскет взе сладък реванш срещу Дунав

Състезателите от Русе взеха първата четвърт с 26:21, само че видинчани бяха по-резултатни през втората част

Мъжкият тим на " Видабаскет " взе сладостен реванш за загубата си преди седмица от " Дунав " в Русе.

Днес момчетата на играещия треньор Юли Колев завоюваха против водача в класирането на безпристрастен терен в Троян с точка разлика 86:85 в среща от 10-ия кръг на Българската баскетболна лига, район Център А група, написа.

Състезателите от Русе взеха първата четвърт с 26:21, само че видинчани бяха по-резултатни през втората част- 28:24, и се отдръпнаха на почивката единствено с точка пасив- 49:50. " Видабаскет " продължи да упорства с по-добра игра и обърна резултата в своя изгода през третата четвърт, в която разреши на противника да означи единствено 10 точки. Пет минути преди последната сирена видинските баскетболисти имаха удобна преднина от 10 точки, само че противниците им, не без помощта на съдиите, съумяха да наваксат изоставането си и да се приближат компактно в резултата. Все отново състезателите на " Видабаскет " демонстрираха здрави нерви и не разрешиха цялостен поврат. Двата тима бяха извънредно резултатни от далечно разстояние, като означиха общо 26 тройки.

За " Видабаскет " Теодор Киров приключи с 30 точки, Никола Емилов- с 18, Филип Емилов добави 14.

Тази победа на мъжкия тим увенча отличното показване на школата на " Видабаскет " този уикенд след трите победи на детско-юношеските гарнитури в Държавния шампионат в събота.

Следващият кръг на шампионата в Регион Център А група ще се играе във видинската спортна зала " Фестивална ". На 4 февруари " Видабаскет " приема " Чавдар " Троян.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР