Състезание по планинско колоездене в дисциплина крос кънтри маратон ще

...
Състезание по планинско колоездене в дисциплина крос кънтри маратон ще
Коментари Харесай

Планинско колоездене събира състезатели в надпревара край Сливен

Състезание по планинско колоездене в дисциплинираност крос кънтри маратон ще се организира в Сливен на 7 май, неделя.
Проявата се провежда отКолоездачен клуб " Блу Рокс ", със съдействието наОбщина Сливен.

Целта на надпреварата е да разпространява колоезденето в града и да притегли повече деца и възрастни към упражняване на колоездачния спорт.

Стартътза всички категориище бъде даден на7 май, неделя,в 10часа, на паркинга задСпортна зала „ Асеновец “.В надпреварата могат вземат участие лицензирани състезатели, както и без лицензи за категориите„ Хоби “.

Всички участници в категория„ Хоби “трябва да подпишат " Декларация за осведомено единодушие " при взимане на стартов номер,както и дасе осведомен и спазватнаредбите и правилниците нафедерацията по колоездене.Всички участници езадължителнода имат годна застраховка, която покрива деня на надпреварата.

„ Освен страхотни трасета, сме подготвили и също толкоз великодушни награди. За тези от вас, които нямат интерес към класирането, остава " утешението " след довеждане докрай и почерпка, общително предоставена ни и приготвена на място скара и студенабира. За всички участници с лицензи, това ще е чудесна подготовка за ДЛОШ XCM, който ще се организира идната седмица след нашето съревнование в Казанлък “, споделят уредниците отКолоездачен клуб " Блу Рокс ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР