Съставянето на временната парламентарна комисия за дейността на групата около

...
Съставянето на временната парламентарна комисия за дейността на групата около
Коментари Харесай

Златан Златанов, Възраждане: Комисията за Нотариуса цели да отклони вниманието от други съществени теми

Съставянето на краткотрайната парламентарна комисия за активността на групата към Мартин Божанов - Нотариуса цели да отклони вниманието от други основни тематики - ротацията и европейските избори. Това сподели по време на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Русе депутатът от " " юрист Златан Златанов, който е член на тази краткотрайна комисия. 

По думите му работата на комисията не е на равнище. " Тя се организира при открити врата. Естествено, че никой, който има някаква основна информация, няма да я показа. Това е димка, която цели да разсее медийното внимание ", сподели още Златанов. 

Според него комисията е опит за операция на обществото с метода, по който работи. 

" Ако комисията има предпочитание да свърши нещо с краен резултат, тя ще подходи съществено. Ако би трябвало, нейните съвещания ще се организират при закрити врата. Създава се катализатор, който да катализира дадени процеси, до момента в който текат процесите по така наречен ротация ", сподели Златанов. 

По думите му " правосъдната система е похитена, прокуратурата също е похитена ". 

" Публична загадка е, че немалка част от чиновниците в тези институции в действителност извършват поръчки от страна на външни полюси, които са политико-икономически, по отношение на пробутване на избрани задания и ползи ", уточни Златанов. 

Според него убийството на Мартин Божанов няма да е последното. 

" В последните месеци имаме последователност от убийства, които са поръчкови убийства, обществени убийства. Безспорно е, че тези убийства са свързани с политическите процеси в страната ", кзаяви още Златанов. В конференцията участваха и общински съветници на партия " " в Русе.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР