Състав от съдии от федерални апелативни съдилища късно във вторник

...
Състав от съдии от федерални апелативни съдилища късно във вторник
Коментари Харесай

Апелативният съд запазва закона за имиграцията SB4 на Тексас, докато разглежда законността му

Състав от съдии от федерални апелативни съдилища късно във вторник продължи да блокира Тексас от арестуване и затваряне на мигранти според противоречив държавен закон за имиграцията, прочут като SB4, запазвайки задържане на мярката, до момента в който преценя нейната правда.

В решение 2-1 съставът на съдиите от 5-ти областен апелативен съд отхвърли настояването на Тексас за прекъсване на разпореждането на долния съд, което намира SB4 за противоконституционен и в в спор с федералните имиграционни закони.

В очакване на по-нататъшни правосъдни дейности Тексас ще продължи да има възбрана да ползва SB4, което би криминализирало неразрешената имиграция на щатско равнище. 5-ти окръг има чуване идната седмица, на 3 април, с цел да прегледа въпроса дали SB4 е легален и парламентарен.

Гов. Грег Абът, популяризират строгия закон като нужен инструмент за битка с незаконната имиграция. Обвинявайки администрацията на Байдън, че не прави задоволително, с цел да възпира мигрантите да идват незаконно в...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР