Състав на Варненският апелативен съд потвърди мерките за неотклонение на

...
Състав на Варненският апелативен съд потвърди мерките за неотклонение на
Коментари Харесай

Капитанът на Вера Су и вторият му помощник остават за постоянно в ареста

Състав на Варненският апелативен съд удостовери ограниченията за неотклонение на капитана на " Вера Су " Хайдар Ергюн и асистент капитана Кемал Айхан . Капитанът сподели, че за първи път от 40 години напуща кораба и че това е тежко за него. И двамата юристи показаха контракти за наем на парцели, където могат да останат под домакински арест, само че това не беше почетено от съда.

Варненският апелативен съд през днешния ден гледа жалбите против избраните от Окръжния съд в Добрич ограничения за неотклонение „ задържане под стража “, Камен бряг. Хайдар Е. и Кемал А. са привлечени като обвинени за това, че на 20 септември 2021 година, в акваторията на Черно море, в региона сред село Камен бряг и КК „ Русалка “ са позволили да заседне корабът Vera Su, плаващ под панамски байрак.
 Разтоварват азотния тор от Вера Су Разтоварват азотния тор от " Вера Су "
Започва акцията по претоварването на азотния тор от заседналия преди съвсем месец транспортен съд " Вера Су " край Камен бряг, предава БНР. Операция...

С това е била основана заплаха за живота на други лица и за доста разваляне на непознат парцел. Досъдебното произвеждане е по разказа на Националната следствена работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР