Състав на кабинет не е обсъждан, а единствено хоризонт за

...
Състав на кабинет не е обсъждан, а единствено хоризонт за
Коментари Харесай

Радостин Василев разкри какво ще се случи, ако стане вътрешен министър

Състав на кабинет не е обсъждан, а само небосвод за ръководство 6 месеца, съдружни сътрудници - отчасти присъстващи в залата сега и представители на разнообразни браншове, които да показват най-спешните ограничения, които Народно събрание би трябвало да одобри. Не знам дали ще остана министър. Това съобщи пред bTV спортният министър в оставка Радостин Василев, който се отдели от Има Такъв Народ.

Той разяснява и появилите се изказвания, че ще стане вътрешен министър, в случай че Бойко Рашков оглави КПКОНПИ.

" За вътрешен министър не е воден диалог, само че си мисля, че този въпрос кара огромна група от хора да изпитват под паника смут, тъй като нещата ще бъдат неконктролируеми за мафията, Рашков ще им се стори като пролетна ария ", означи Радостин Василев.

" Не би трябвало да участвам на диалози за поддръжка на държавно управление, в което съм част. Тези решения се взимат от народните представители ", сподели още той.

По думите му Виктория Василева, която също разгласи, че напуща Има Такъв Народ и Народното събрание, е била на срещите сред депутатите от Има Такъв Народ, които се отделиха от партията, и министър председателят в оставка Кирил Петков.

" Беше няколко срещи преди този момент с мен ", добави той.

Василев изясни, че не знае какво я е разубедило да не напусне партията.

" От деня на конференцията (б.р. на която той и още петима депутати от Има Такъв Народ се отделиха от партията) не съм разговарял с Виктория Василева. Изключително доста я почитам. Тя е индивидът, който действително е основал Има Такъв Народ и ме е поканил в партията. Считам, че тя постъпва вярно. Не знам претекстовете ѝ все още за какво единствено напуща Народното събрание и не разкрива какво ще се случва оттук насетне, само че считам, че нейното място не е в тази групичка ", сподели още министърът на спорта в оставка.

По думите му доста пъти Василева е заявявала, че това не е предстоящото от нея развиване и на партията, и на политиката, която тя води.

" Оказа се, че Има Такъв Народ подведе стотици хиляди българи за това, което обещаваше. Г-н Трифонов би трябвало да свикне, че неговите депутати не са крепостни селяни. С тях могат да приказват всички ", уточни Радостин Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР