Също като брака, и разводът на Никълъс Кейдж приключи много

...
Също като брака, и разводът на Никълъс Кейдж приключи много
Коментари Харесай

Край! Никълъс Кейдж официално пак е ерген

Също като брака, и разводът на Никълъс Кейдж завърши доста бързо. Той и мистериозната ми половинка с азиатски черти Ерика Койке устояха дружно едвам 4 дни, оповестява tmz.com.

Три месеца откакто подписаха преждевременно в Лас Вегас , те публично са разведени. Съдия от окръг Кларк публично е разписал развода на 31 май.

Едва 4 дни след сключването на брака холивудската звезда подаде молба за отменяне. В нея той твърдеше, че брачният съюз е бил неистина, тъй като Ерика не била разкрила някои доста значими неща като престъпното си минало и обстоятелството, че имала връзка с различен човек.

Бракът така и така бил проблематичен през цялото време. Часове след сватбата на 23 март двамата били видяни да се карат на обществено място пред прословутия хотел „ Беладжио “.

Както БЛИЦ заяви, появиха се и фотоси от лютата им свада.

Ерика възразила против молбата за отменяне и след месец подала документи, в които показала, че бракът освен бил легален, само че и желала прехрана.

Заради тези документи Кейдж се отказал от анулирането и почнал процедура за типичен бракоразвод. Не е ясно дали Ерика си е получила издръжката.

Близки на двойката споделят, че двамата още веднъж са необвързани и подготвени за нови подвизи. За препоръчване, надалеч от параклисите на Лас Вегас.

Между другото, общо броят на дните, в които двамата са били публично женени е… 69.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР