Същите изразителни пъстри очи, големи устни и чипо носле -

...
Същите изразителни пъстри очи, големи устни и чипо носле -
Коментари Харесай

Голямата сестра на Ирина Шейк - Татяна, е фантазията на всеки мъж

Същите изразителни пъстри очи, огромни устни и чипо носле - Татяна е като близначка Ирина Шейк. Истината обаче е, че тя е по-голямата сестра на съветския модел, написа vesti.bg

Въпреки другите направления, в които се развиват и дистанцията посред им, наподобява двете са си много близки и обичат да се забавляват, когато имат опция да са дружно.

Татяна постоянно разгласява фотоси на сестра си в профила си в Инстаграм и списания, на чиито корици е тя. От своя страна, приятелката на Брадли Купър също не пропуща мотив да покаже обичта и привързаността си към своята по-голяма сестра.

Преди няколко дни ангелът на Victoria's Secret разгласява фотография на Татяна и я поздрави за рождения ѝ ден. За страдание, татко им почива от пневмония и на девойките се постанова да пораснат бързо и да поемат част от отговорностите вкъщи.Татяна и Ирина са израснали в дребното градче Еманжелинск, Челябинска област. Баща им е миньор, а майка им - учителка по музика.

Татяна завърша стопанска система, по-късно се омъжва за предприемача Александър Петенков и остава в Челябинск, като се посвещава на фамилията си.
Кариерата на Ирина Шейк стартира през 2004 година откакто печели локален конкурс за хубост. Година по-късно стартира работа в организация, а по-късно е видяна в Европа и в Съединени американски щати.

От 2015 година звездата има връзка с артиста Брадли Купър


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР