Съществуват все повече случаи на хора, които разказват за своите

...
Съществуват все повече случаи на хора, които разказват за своите
Коментари Харесай

Учени потвърдиха сензационно: Душата на човек може да излезе от тялото му и да се върне при критични за живота състояния

Съществуват от ден на ден случаи на хора, които описват за своите сериозни за живота положения. Въпреки това към момента не е напълно ясно какво е това събитие. Счита се, че спомените от това положение са доста действителни и постоянно са по-ясни, даже от действителните мемоари на пострадалия, твърди Ванеса Шарлан-Вервил, която организира проучването, отпечатано на страниците на научното списание PLOS ONE. Изследването е концентрирано върху спомените, които имат хората, претърпели близки до гибелта положения, оповестяват LiveScience и обекти.бг. Има разнообразни отзиви във връзка с този тип прекарвания: съгласно едни те са плод на медикаментите и неналичието на О2 при потърпевшия, а други считат, че това е доказателство, че тялото и душата могат да съществуват без значение. Изследователите са изучили случаи на хора, претърпели такива обстановки и са открили, че постоянно в живота им протича коренна смяна – сменят работата си или стават по-съпричастни към близките.

Провеждащите проучването са задавали разнообразни въпроси на хората и от отговорите са открили, че спомените им по време на кома или при сериозните положения са се запазили ясни и отчетливи в съзнанията им даже и откакто са минали години от събитието. Това съгласно учените е доказателство, че е настъпила смяна в мозъка им и, че душата е била отделена от тялото.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР