Съществуват няколко хитрини, с които можем да се вталим, без

...
Съществуват няколко хитрини, с които можем да се вталим, без
Коментари Харесай

Как да стопите лесно мазнинките със сок от алое вера

Съществуват няколко хитрини, с които можем да се вталим, без да гладуваме. Достатъчно е заран на гладно да пием чаша топла вода с лимонен сок, ябълков оцет, мед или сок от алое вера.

Какво ще добавите, е въпрос на персонален избор, само че като се изключи че ще се погрижите за стройна талия, ще засилите имунитета, ще прочистите организма и ще подобрите положението на кожата си.

Но би трябвало да знаем, че няма по какъв начин чашата с вода да компенсира безразборния хранителен режим и двойните порции.

Най-добрият вид е вода с лимон. Не прекалявайте с количеството лимон, с цел да не дразните стомаха. Достатъчна е 1 чаена – най-вече 1 супена лъжица прясно изстискан сок на чаша (200 мл) вода. Тази примес се пие половин час преди закуска.

За битка с непотребните килограми оказва помощ и ябълковият оцет. В чаша топла вода (200 мл) се прибавя 1 супена лъжица от него. За разлика от лимонената вода, тази се пие след закуска.

И лимонът, и оцетът са киселини и нападат емайла на зъбите, по тази причина не забравяйте да изплакнете устата. С тази чаша вода не се пият и медикаменти.

Третата добавка, с която можем да поддържаме форма, е медът, в случай че не сте алергични към този артикул. Обикновено в чашата с вода се смесват 1 ч.л. мед и 1 ч.л. ябълков оцет или 2 ч.л. мед и 2 ч.л. лимонен сок.

Най-екзотичният вид е вода със сок от алое вера. Той се продава в аптеките, а препоръчваната напитка се подготвя от 1 чаша (200 мл) вода, 2 ч.л. сок от алое вера, 1 ч.л. мед, 1 ч.л. ябълков оцет, 4 ч.л. лимонен сок. Тази напитка ускорява метаболизма и контролира тежестта.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР