Съществува заблудата, че за да е сексапилна една жена, тя

...
Съществува заблудата, че за да е сексапилна една жена, тя
Коментари Харесай

Не е до късата пола и големия бюст: Психолог разкрива 7-те тайни на истинската женска сексуалност

Съществува заблудата, че с цел да е сексапилна една жена, тя би трябвало да е с къса пола, наедрял бюст или ослепителен грим. Всъщност това са единствено външни атрибути и те по никакъв метод нямат нищо общо със сексуалността, а в противен случай – могат освен да я тушират, само че, видяно в профил, да работят отблъскващо.

Сексуалността е мощна сила, която прави дамата женствена, мечтана, бленувана. Но има нещо доста повече от външността. Защото колкото и красива и привлекателна на ппъв взор да наподобява една жена в очите на противоположния пол, в случай че тя не има онази вътрешна сила, оня бездънен нравствен заряд от страсти, качества и богата психика, тя бързо губи силата и магнетизма си. Всъщност същинската хубост и омагьосване идват не извън, а от вътрешната страна.

Сигурно нееднократно сте чували за едва и мощно „ либидо “. Преди повече от век Зигмунд Фройд вкарва този термин в психоанализата. Либидото допуска подтик за живот, обич към приятелите, към родителите, към вашите деца, способността да изразяваш пристрастеността посредством творчество и, несъмнено, либидото е отговорно за сексуалността и половото предпочитание. От това умерено можем да заключим, че привлекателността на женския пол е директно обвързвана с душeвността, чувството и разбирането за себе си.

И по този начин, каква е тайната на София Лорен, Мерилин Монро, Анджелина Джоли и доста други модерни и исторически персони, приети за най-желаната съдбовна жена? Нека да разберем в този момент...



7-те секрети на женствеността и сексуалността съгласно Антон Билецки:

1. Сексапилната жена обича себе си

Отделете време за себе си. Този метод е еднакъв на „ бит себе си “ и стартира с дребните неща. Обърнете внимание каква част от ежедневните си действия правите, тъй като имате „ потребност “ от тях.  За да извършите подобен разбор, водете записи в дневника, където отбелязвате цялата активност за деня с бележки „ належащо “ и „ желая “. Мисля, че първата реакция ще бъде изненада. „ Трябва “ (особено в случай че тази отговорност не е избор) автоматизирано измества вашите ползи на назад във времето. Как мислите – момиче, което не харесва и не цени себе си, ще излъчва ли половост? Въпросът е по-скоро риторичен.

2. Знае по какъв начин да се храни

Точно по този начин, храната има значение и въпросът допира не толкоз до количеството, по отношение на качеството. Ако по-рано афродизиаците са били възприемани като нещо извънредно, то сега тяхната благотворна роля върху либидото е научно потвърдена. Морските блага, ядките, някои плодове, шоколадът и виното (в умерени количества) са потребни за женското либидо. Правилното хранене има подтикващ резултат и покачва чувствителността на ерогенните зони. Както можете да видите, храненето директно въздейства върху половата женска сила.



3. Сексапилната жена възприема себе си

Бъдете себе си. Често обществените стандарти са основна спънка за приемането на личната еднаквост, на проявата на спонтанност и половост. Каква би трябвало да бъде фигурата, по какъв начин да приказваме, по какъв начин да се обличаме и т.н. Ако възприемате известните шаблони като „ управление “, тогава рискувате да се загубите, пробвайки се да влезете в „ кожата на някого различен “. „ Бъдете себе си “ е ключът към триумфа. Познаването на вашите мощни и слаби страни и работата върху тях ще ви помогне да постигнете стремежи резултат както във връзка с вътрешните чувства, по този начин и във връзка с реакцията на мъжете, която няма да закъсее.

4. Тя е физически дейна

Йогата и другите практики са топ инструмент за възстановяване на контакта с тялото и мозъка. Йогата ви разрешава да чуете мислите си измежду високоскоростния информативен поток, да разберете вътрешните си стремежи и да се отпуснете. Физическата интензивност създава серотонин, допамин и ендорфини – химията на положителното въодушевление. Помага за справяне със напрежението и депресията. Тревожността и тъжните положения не са ваш съдружник по пътя към привлекателността и магнетизма. Мускулният тонус, приливът на мощ и сила са неразделни съставни елементи на формулата на любовта към себе си. Точно това е належащо на една жена за половото ѝ въодушевление.



5. Фантазиите и мастурбацията не са ѝ непознати

Ранният онанизъм при девойките се демонстрира в интервала от 8-10 години. Тогава детето опознава себе си, тялото си. Заслужава да се означи, че родителите са от огромно значение във връзка с „ самоудовлетворението “. Ако възрастните реагират неоправдателно, когато видят по какъв начин едно дете се допира, тогава процесът на мастурбация може да стане табу и недосегаем за девойките в зрелост.

Способността да се задоволявате е познание за себе си, което можете да споделите с мъжа си в миг на фамилиарност. Фантазиите по време на мастурбация ви разрешават да се чувствате секси, освободени и също по този начин способстват за производството на хормоните на щастието и удоволствието. Но най-важното е да не прекалявате, тъй че самозадоволяването да не се трансформира в табиет и в сурогат на секса.

6. Прави първокласен секс

Не всеки, който прави секс, е удовлетворен от качеството му. Качественият сексуален акт спомага за повишение и подсилване на вътрешното самочувствие на дамата. За да се отворите към колегата и да се забавлявате, въобще не е належащо да имате уменията на порно актриса. Достатъчно е да споделяме и да опитвам. Разнообразието в секса има позитивен резултат върху откритостта и еманципацията. Носейки привлекателен комплект долни дрехи, вие ще усетите своята женска сила.

7. Консултациите с психолог/сексолог са ѝ приоритет

Запишете час при експерта. Той ще ви помогне да осъзнаете, да вникнете по-дълбоко в персоналните си психо-емоционални проблеми и комплекси. Разбирането на проблемите ще ви помогне да разгърнете своята същинска половост и самочувствие. Има редица проблеми, с които може да бъде мъчно да се справите сами. Ако една жена е била жертва на полово принуждение, претърпяла е тормоз през учебните си години или е израснала в токсична среда на отхвърлящи и сериозни родители, тогава не би трябвало да пренебрегвате помощта на експерт по психологично здраве. Опитният психолог ще ви помогне да разрешите проблемите си в половия ви живот и да осмислите аргументите за ниската си самокритика, да придобиете убеденост, съблазън и възприятие за благополучие.

Един стойностен мъж е притеглен от жена, която обича себе си!



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР