САЩ ни казаха да си свършим работата. Това заяви бившият

...
САЩ ни казаха да си свършим работата. Това заяви бившият
Коментари Харесай

Поптодорова: САЩ ни казаха да си свършим работата

САЩ ни споделиха да си свършим работата. Това съобщи някогашният ни дипломат в Америка Елена Поптодорова в изявление за бТВ. Тя и Тихомир Безлов разясниха глобите против шестимата българи и 64 компании по закона „ Магнитски ”. Това са Васил Божков, Делян Пеевски, Илко Желязков, Александър Манолев, Петър Харалампиев и Красимир Томов.

Не мисля, че Съединени американски щати ще дават информация кой е политическият водач, подкупван от Божков, би трябвало да си свършим работата сами, разяснява тя. Според Тихомир Безлов " евентуално политическият водач е първият секретар на комунистическата партия ".

„ С този акт се демонстрира, че хора, които стоят в профил с благосъстоянието си, са досегаеми “, добави той. Според Поптодорова тематиката е остаряла, колкото българският преход и е началото на една опция, която се дава на България да се разчисти системата на ръководство в страната.

„ Във всички договаряния, които България е водила за присъединение към Европейски Съюз и НАТО тематиката за правосъдната промяна и върховенството на закона е била съществена и постоянно сензитивна. Начинът, по който се дефинира корупцията в България е ендемична корупция. За първи път, откогато казусът е на масата, имаме едно редовно и подредено деяние от американска страна “, добави тя.

Безлов дефинира протичащото се като атомна активност и знак преди изключителните избори у нас.

„ Световната банкова система е обвързвана, тъй че е доста мъчно да извършите прехвърляния без американски банки и репортери. Това, което се случва, прави извънредно мъчно икономическо бъдеще освен на забърканите хора и техните компании, само че и на фамилиите им “, добави той.

„ Мисля, че стъпката против Пеевски е била известна. Самият факт, че той не се кандидатира за народен представител приказва за това, допускам, че неговата партия е била предизвестена “, съобщи Безлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР