САЩ готвят предателство спрямо България с резолюция в подкрепа на

...
САЩ готвят предателство спрямо България с резолюция в подкрепа на
Коментари Харесай

Слави Трифонов гръмна с документ: Как САЩ готвят предателство спрямо България в полза на Македония

САЩ готвят изменничество по отношение на България с резолюция в поддръжка на северно-македонското участие в Европейски Съюз. „ Президентът, държавният секретар и европейските съдружници на Съединени американски щати да лобират за участието на РСМ в Европейски Съюз и незабавното осъществяване на междуправителствена конференция. Интересно коя страна е по-важна за Съединени американски щати? България ли, която е член на Европейски Съюз и НАТО или Северна Македония? Какъв е този наш сътрудник, който, вероятно, би заел страната на друга страна, с която ние имаме действителни проблеми? “ Такива въпроси задава водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов в собствен извънреден пост.
Публикуваме поста без редакторска интервенция:
Днес е ден за народен печал и за примирение. За духовно примирение. Ден за преоценка. За заключения. Но не е ден за бездейност. Защото животът и проблемите са непрекъснати. И битката с несправедливостта не би трябвало да стопира. Затова ще ви показва декларацията на „ Има Такъв Народ “, прочетена през днешния ден в Народното събрание.
Защитата на българския народен интерес, отбраната на историческата истина и отбраната на българите, живеещи в по този начин наречената страна „ Северна Македония “, е осъзната идея на Има Такъв Народ.
Заради националното изменничество на Продължаваме Промяната и персонално на Кирил Петков, които подвигнаха ветото пред Северна Македония за присъединението им към Европейски Съюз.
Това незабавно окуражи управляващите в западната ни съседка РСМ да стартират жесток гнет върху българското население там. Побои, палежи, пукотевица по културно-информационните ни центрове, затваряне на самите центрове и по този начин нататък. Последиците са дълготрайни, непоправими и непредвидими. Поредната провокация се случва сега.
Група американски сенатори са внесли в американския Сенат резолюция в поддръжка на северно-македонското участие в Европейски Съюз. Резолюция 581. Държа я в ръцете си.
В нея има два притеснителни за България текста. В единия се загатва съглашението сред Гърция и Северна Македония от 2018 година, което съгласно текста е спирало кандидатурата на страната за Европейски Съюз, само че към този момент е позволен казуса. В текста, обаче, на никое място не е упоменат Договора за другарство и добросъседство с България и двустранните проблеми, произтекли от неговото неспазване. Да ви ги напомня – нарушение на правата на българите в тази страна, замяна на исторически събития, обвинявания във фашизъм, залегнали в просветителната им стратегия, побои и гнет. Все неща, поради които по този начин наречената страна Северна Македония би трябвало да стои вън от Европейския съюз.
В другата точка, резолюцията желае от Президента, държавния секретар и европейските съдружници на Съединени американски щати да лобират за участието на РСМ в Европейски Съюз, забележете, без никакви други двустранни условия, а това е в ослепителен ущърб на българския народен интерес.
Ще ви го повторя – Президентът, държавният секретар и европейските съдружници на Съединени американски щати да лобират за участието на РСМ в Европейски Съюз и незабавното осъществяване на междуправителствена конференция.
Интересно коя страна е по-важна за Съединени американски щати? България ли, която е член на Европейски Съюз и НАТО или Северна Македония? Какъв е този наш сътрудник, който, вероятно, би заел страната на друга страна, с която ние имаме действителни проблеми?
Показателно за северномакедонската безочливост е, че техният външен министър, Буяр Османи, назовава към момента неприетата резолюция „ Вятър в платната “. Резолюцията към момента не е призната, само че те се хвалят с нея!
Като естествени български жители, евентуално си мислите, че българският дипломат в Съединени американски щати е подхванал нужните дипломатически дейности, с цел да отбрани националния ни интерес – нещо, което му влиза директно в отговорностите.
Но, уви. В Съединени американски щати очевидно нямаме дипломат, а скъпо заплатен екскурзиант, тъй като съветът му към Министерство на външните работи е бил – да не вършим нищо.
Точно по този начин, съветът на посланика е бил да не вършим нищо. Ще напомня, че същият екскурзиант от посолството един път изпусна една такава про-македонска резолюция. И за какво я изпусна тогава и не направи нищо? Оправданието му беше, че бил в отпуск! В отпуск! Според нас, той би трябвало да бъде пратен незабавно в непрекъснат отпуск и на негово място да се изпрати същински българин и същински професионален посланик.
В песните може и да се пее, че няма нищо по-хубаво от македонското девойче и няма нищо по-чисто от Охридското езеро… Така се пее в песните и тези песни ги пеем всички, само че пеенето на песни не стига, с цел да защитим България, нейните ползи и ползите на българите в Северна Македония. Не е време за пеене на песни, а за дейности. И този, който не го схваща и се спотайва, би трябвало да си върви – незабавно! За отбраната на българските ползи няма отпуск и няма почивни дни. Ако някой се е уморил да работи за България – да се маха. Веднага!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР