Сашоо, няма да си намериш повече работа, ако така ме

...
Сашоо, няма да си намериш повече работа, ако така ме
Коментари Харесай

Азис с усмивка на лице заплаши Сашо Кадиев: Няма да си намериш работа ако ме прекъсваш

„ Сашоо, няма да си намериш повече работа, в случай че по този начин ме прекъсваш, човек! Ще изчакаш да си кажа думата “.
Така с усмивка Азис се обърна към Александър Кадиев, който бе капитан на противниковия на фолкпевеца тим в предаването „ Аз обичам България “.
В неговия тим участваха Весела Бабинова и Филип Буков.
Другият капитан бе Камен Алипиев – Кедъра. До него застанаха попфолк звездите – Галена и Васил Боянов – Азис.
В ожесточената борба, в която спечелилите печелят три чифта неповторими, меки, топли и достоверни български терлици, Азис се оказа индивидът, който най-бързо реагира на всички въпроси. Той натискаше най-бързо копчето, даже и когато грешеше, само че това не го тормози.
„ Ами обикновено, не съм вудеркинд “, разсмя публиката Азис.
„ Аз съм с 12-сантиметрови токчета, а ти си с маратонки, единствено да ти кажа, нищо не разбираш от градове “, сподели пък на Кадиев Галена, когато се опитваха да намерят на картата български градове.
В частта с предаването на кутия, цялостна с палава бомба, тимът на Александър Кадиев загуби, откакто веществото избухна в ръцете на Весела Бабинова. По изискване, отборът й загуби всичките си точки, а този на Кедъра завоюва 49 точки.
Веднага по-късно всички тимове друснаха радостно хорце на „ Рипни калинке, да рипнеме “.
Фолкпевецът Азис добави още точки в тима си, като рисува и всички схванаха какво тъкмо е изобразил. С уменията му той, Галена и Кедъра получиха 60 точки, а тимът на Александър Кадиев получи единствено 5.
Всяка седмица в най-българското, пъстро и занимателно предаване, отдадено на всичко, поради което си заслужава да обичаме родината си ще играят два тима, формирани от фамозни сънародници, предава България през днешния ден.
Края на играта приключи с победа на тима на Кедъра, в който играха Галена и Азис.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР