Сашо Кадиев проговори за новата дама на сърцето си -

...
Сашо Кадиев проговори за новата дама на сърцето си -
Коментари Харесай

Сашо Кадиев проговори за новата си. Изуми всички

Сашо Кадиев проговори за новата дама на сърцето си - Ивелина Чоева. И изуми всички с признанието си, че има две половинки.

Сашо и Дани Петканов бяха посетители на Диана Любенова във връзка финала на „ България търси гений ” вечерта в неделя. Актрисата и тв водеща попита двамата водещи на шоуто дали половинките им ще са до тях на финала на гениите. " Аз имам две половинки и едно дете ", съобщи Сашо Кадиев.

" Дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сага приготвят и не знам дали ще съумеят да дойдат. Майка й Танчето има доста работа около подготовката на караваните, които към този момент станаха две ", сподели Кадиев. Танчето е майка на щерка му. В светските среди се приказва, че Катето Евро безпределно я обича и цени.

В същото време Сашо Кадиев похвали и новата си обич Ивелина, която взе участие в клипа към шлагера на Сашо и братя Аргирови „ Вирусът обич ”.

" Искам да поздравя Ивелина Чоева, която несъмнено гледа сега. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл ", съобщи Сашо, с което провокира необятната усмивка на Диана Любенова. " Това е любовта ", заключи тв водещата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР