Сашо Кадиев отново проспа старта на ефира. Точно в 9,30

...
Сашо Кадиев отново проспа старта на ефира. Точно в 9,30
Коментари Харесай

Сашо Кадиев пак закъсня. Извинението му остави всички без думи

Сашо Кадиев още веднъж проспа старта на ефира. Точно в 9,30 екранната му партньорка Деси Стоянова и актрисата Рая Пеева започнаха да разискват каква ли е повода за следващото забавяне на Кадиев. Това отвори приказка кой по кое време е закъснявал съдбовно.

Рая описа по какъв начин се успала за детско зрелище. Събудила се чак в 12,30 на обяд, когато постановката от дълго време била изиграна от сътрудниците й.За благополучие в театъра имало втори, дублиращ екип и по този начин отсъствието й било покрито. Не споделих какво съм правила предната вечер, с цел да не ме уволнят. Няма да го кажа и в този момент, тъй като може и отсам за ме уволнят, засмя се Рая.

Деси Стоянова показа, че е закъсняла за работа един единствен път, само че не съдбовно. Появила се в бТВ 20 минути по-късно, в сравнение с възнамерявала. Денят бил значим, тъй като по сюжет със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси желала да е на терен по-рано от нормално. Закъснението й не спънало ефира. Докато двете дами си споделяха случки със закъснения асистентка на „ Преди обед ” заяви, че Сашо е възпрепятстван да се яви в точния момент.

Кадиев влетя в студиото с 40 минути забавяне. И измисли най-шеметното опрощение, което остави без думи и сътрудниците му, и феновете. Запъхтян, Сашо изясни, че защото през днешния ден е Еньовден, спазил остаряла фамилна традиция да бере билки на разсъмване. Станал с 4,30 ч. и хванал гората. Там обаче нямал покритие, с цел да се обади по телефона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР