Сашо Кадиев изживя пълен кошмар наскоро по време на екскурзия

...
Сашо Кадиев изживя пълен кошмар наскоро по време на екскурзия
Коментари Харесай

Шок! Автобус блъсна Сашо Кадиев и дъщеря му

Сашо Кадиев изживя цялостен призрачен сън неотдавна по време на екскурзия до Турция. В южната ни съседка той е бил дружно с дъщеричката си Катерина, само че още от първия ден на престоя им случките били все с противен привкус.

Актьорът желал да прекара няколко дни с щерка си в Анталия, само че още щом пристигнали, открил, че нито хотелът, нито стаята изглеждали по този начин, както на фотосите. Наложило се да я сменят, а най-после и рейс блъснал таксито, в което пътували .
-->
" Реших това лято да отидем в чужбина единствено двамата. В един от най-големите аквапаркове в Европа – The Land of Legends в Анталия. Бяхме 3-4 дни. Как стартира премеждието в Турция – запазил съм някаква квартира, която я дават на фотосите с хубава поляна, в далечината се вижда морето, с някаква верандичка. Радваме се. Пристигаме на летището, взимаме си едно такси и тръгваме за там. Но идваме в един квартал, който е смут.

Военна конюнктура нищо не е. Всичко е разрушено, строи се отначало, няма пътища, всичко е в дупки. Викаме си: " Ние тука ли сме, правилно? ". Ужасяваща история. Самата кваритра не е неприятна, само че ситуацията в профил – смут. Далеч от парка и от всичко. Звъня на хората, които са ни я дали, че не желаеме да оставаме, само че от там ни споделят, че не се връщат пари. Кати ми вика " Тати, какво ще вършим в тая съсипия? "  И сменихме хотела. Отписах на парите, макар че не бяха доста малко ", споделя Кадиев.

" Тръгваме, само че няма хотели. Отварям уеб страницата, всичко цялостно. В Анталия си е сезон. И намирам едва-едва един сред мотел и хотел, който отново не е на ниска цена. Казват, че в Анталия е на ниска цена, само че не е. В квартала кокошки търчат по пътя, някакви пичове карат каруци. На потегляне с таксито се качваме малко на горе и един рейс не ни вижда и продължава да си слиза към нас . Шофьорът на таксито стартира да свирка, само че оня си ни удари начело . Блъсна колата . Не стана кой знае какво, само че колата счупена начело. Почнаха водачите да се карат на турски. Викам си – първо не можем да се настаним, в този момент ни удариха. Абе, положително начало в Турция. Поне на аквапарка да отидем ", показа известният артист и водещ, пише show.blitz.bg.

" Хванахме друго такси, влизаме в оня хотел, а там друга история – 40 градуса, а климатикът я работи, я не. Детето пита какво ще вършим, крещя: " Сложи банския и отиваме на аквапарка ". По едно шосе вървяхме към него на 40 градуса, само че на аквапарка бяха огромни купони. В края на краищата си изкарахме хубаво, забавлявахме се, ходихме по заведения за хранене, пешком, прибирахме се вечер, разхождахме се ", сподели още Кадиев.

" След два дни в България, като се прибрахме, крещя: " Кати, искаш ли да те повеждам в Дисниленд в Париж? ", а тя дава отговор: " Предпочитам да си остана сама. Тука при баба е най-хубаво ", приключи с усмивка описа си артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР