Саша Илич е един наистина голям човек. За това говори

...
Саша Илич е един наистина голям човек. За това говори
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: За първи път ми се случва това! Хора от тима плакаха за Саша Илич

Саша Илич е един в действителност огромен човек. За това приказва и методът, по който се раздели с тима. Имам значителен опит във футбола и за пръв път участвам на толкоз прочувствена разлъка. Имаше хора, които се разплакаха.
Това разкри изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов преди заминаването на отбора за Румъния, предава 24 часа. Утре „ алените “ се изправят в реванш против локалния „ Сепси “. В първата среща българския отбор падна 0:2 вкъщи Двубоят е от 20,00 ч.
Както е известно, след загубата от носителя на купата на Румъния управлението на „ армейците “ уволни Саша Илич. Мястото на сърбина бе заето от Нестор Ел Маестро.
„ Аз се надявам да има подтик в играта ни след промяната на треньора. Тези три дни се използваха оптимално добре. Тренира се най-вече с тактическа устременост. Мисля, че тимът ще има радикално друг образ от този в София “, разяснява изпълнителният шеф на клуба Филип Филипов пред кореспонденти преди заминаването за Румъния.
„ Отиваме да заличим пасива от първия мач, това е задачата. Трябва да преобладаваме, да победим и да продължим. На ЦСКА не приляга да отпадне в тази ранна фаза на евротурнирите и в случай че това се случи, ще бъде неуспех “, добави той.
Филипов разяснява и раздялата с към този момент някогашния треньор на тима Саша Илич.
„ За Саша Илич желая да кажа единствено хубави неща. Благодаря за работата му и на неговия екип. Уважавам ужасно доста индивида Саша Илич. Имахме желанието да надградим, направихме качествена селекция и имахме огромни упования, само че първите три мача не дадоха това, което чакахме. Играта и положението на тима не бяха на нужното равнище и се прибягна до промяна на треньора, с цел да се потърси подтик в тима “, сподели Филипов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР