Съседка отряза пръстите и пениса на 6-годишно момченце, което й

...
Съседка отряза пръстите и пениса на 6-годишно момченце, което й
Коментари Харесай

Съседка-изрод отряза пръстите и пениса на малко дете, пречило й да спи

Съседка отряза пръстите и пениса на 6-годишно момченце, което й попречило да спи денем със своите игри. Лю Тао е спала в стая в дома на братовчедка си в окръг Шаодонг в китайската провинция Хънан, когато малчуганът влезнал в стаята й, с цел да си играе. Разбудена от детето, Лю първо извела Ксяоминг от стаята. Момчето обаче се върнало и още веднъж събудило Лю. Тогава, вместо още веднъж да го изведе от стаята, решила да работи с принуждение. Тя взела кухненски нож и ножици, ръгала Ксяоминг и му отрязала пръстите. В резултат на офанзивата момченцето има рани по лицето, главата и слабините.

Лю избягала от мястото на престъплението, само че след това е била хваната от управляващите в селската си къща.

По думите на бащата Жао, синът му е изгубил няколко пръста, а пениса му бил напълно отсечен. „ Полицията разпитала къде са отрязаните елементи на сина ми, по-специално пениса, само че тя отказала да каже”, описа още той. Впоследствие отрязаните крака били открити прикрито във ваза и отнесени в болничното заведение, където да бъдат пришити на детето.

В момента Ксяоминг се възвръща от нанесените му рани. Лекарите обаче предизвестяват, че може и да не съумеят да пришият отрязаното, тъй като частите са били прекомерно дълго отделени от тялото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР