Съседи на професора възмутени от брат му и жена муНекролог

...
Съседи на професора възмутени от брат му и жена муНекролог
Коментари Харесай

Неуместен некролог разлепен за проф. Вучков

Съседи на професора възмутени от брат му и жена му

Некролог с много неудобен текст е разлепил братът на проф Юлиан Вучков - артистът от Народния спектакъл Михаил Петров, алармираха  съседи на професора. Те са изумени, че на входната врата на кооперацията на ул. " Христо Белчев ", на която той живее от десетилетия, като и на дървото пред нея, е залепена жалейка с двусмислено обръщение.

Некрологът гласи безусловно следното:

" Почина проф. Юлиан Димитров Вучков. Присъствието ти беше изключитело блестящо и неотразимо. Нека пътуването в безвремието ти донесе оня вътрешен баланс и задоволство, които ти липсваха тук, на Земята... Почивай в мир! ". Подписан е " от фамилията ".

" Какво семейство - професора нямаше такова! Те от десетилетия не си говореха с брат си, а дамата на Михаил Петров даже казвала, че го чака да почине, с цел да наследят жилището му. И по какъв начин е допустимо в некролог да има толова лукав текст?! Нямал бил " вътрешен баланс " - по какъв начин е допустимо такова нещо да се написа в некролог?! А няма нито дума за креативните му достижения, 33-те книги, които издаде, научните му писания и трофеи, бурната телевизионна активност! Възмутена съм от дъното на душата си ", нарежда Василка Николова, която е комшийка на Юлиан Вучков от 1987 година

По-рано през днешния ден проф. Вучков бе изпратен в църквата " Свети Седмочисленици " от стотици опечалени негови фенове, измежду които се видяха и няколко обществени фигури. До ковчега съболезнования приемаше точно Михаил Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР