Съсед успял да загаси огъня, става ясно от съобщението на

...
Съсед успял да загаси огъня, става ясно от съобщението на
Коментари Харесай

Мъж и 3-годишно дете от Средна кула са с изгаряния след опит за палене на печка с бензин

Съсед съумял да загаси огъня, излиза наяве от известието на ОДМВР - Русе

За денонощието дежурните екипи на пожарната в Русе са имали четири излизания. Вчера за времето от 23:30 до 01:00 часа, от чиновници на пожарната и на полицията е посетен адрес в кв. Средна кула по сигнал за потърпевши с изгаряния мъж и дете. Според в началото изяснената информация мъжът се бил опитал да разпали печка на твърдо гориво с туба с бензин, при което е потърпевш той с изгаряне по ръцете и дете на 3 година с изгаряне по лицето и ръцете, а пожарът е бил загасен от съсед.

Сутринта в 08:36 часа чиновници от РСПБЗН – Ветово с един автомобил са се отзовали на сигнал за пожар в ел. апаратура на къща на адрес гр. Ветово. При идване на екипа на място е открито задимяване в едната стая на къщата. Изяснено било, че е зародило късо съединяване в удължител.

В 13:52 часа чиновници от РСПБЗН – Две могили са пратени на сигнал за запалена суха трева в с. Батин. Потушили са запалването без вреди. Вечерта, сред 18:40 и 19:30 часа, екип на ССОД към РДПБЗН е посетил адрес на ул. Пристанищна за премахване на дърво паднало върху жици на уличното осветяване.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР