Съсед на бившата холивудска двойка Джъстин Теру и Дженифър Анистън

...
Съсед на бившата холивудска двойка Джъстин Теру и Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Съседи на Джъстин Теру и Дженифър Анистън с отвратителни подробности за връзката им!

Съсед на някогашната холивудска двойка Джъстин Теру и Дженифър Анистън твърди, че Теру е Дявола. Той разкри, че е съжалявал Анистън от самото начало за това, което й е причинявал, а точно да живее в непоносим беден апартамент.

Норман Ресникау показа пред светската медия ТМZ, че Дженифър постоянно е била блага с него и я е съжалявал, че Джъстин я е карал да живее с него в беден панелен апартамент в Ню Йорк.
" Всички знаеха, че Дженифър ненавижда това място ", изяснява Норман. Той даже й е предложил положителни юристи, с които да се оттърве от Теру, който пък, на всичкото от горната страна, се държал извънредно както с нея, по този начин и със съседите си.

Анистън и Норман били толкоз близки, че тя даже кръстила обичаното си кученце на него, което вбесило Теру.
Норман и Теру водят междусъседска борба в постройката, в която и двамата имат жилища. Ресникау разкрива дори, че е оказал помощ на някогашната другарка на Джъстин да се изнесе от постройката.

Норман съди Теру сега. Незаинтересоваността и немърливостта му към жилището са увредили съществено и този на неговия комшия. Таванът в хола на Норман тече и Теру не се интересува, че вредата идва от него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР