Със завръщането на Шампионската лига започва и специалният турнир за

...
Със завръщането на Шампионската лига започва и специалният турнир за
Коментари Харесай

Специалният турнир на WINBET за Шампионската лига започва

Със завръщането на Шампионската лига стартира и специфичният шампионат за феновете на спортните залози и познавачите на най-престижния европейски клубен шампионат по футбол на уеб страницата winbet.bg с общ награден фонд 100 000 лева

Турнир Шампионска лига на WINBET ще продължи до 11 юни 2023 година и ще се организира на четири стадия. В него ще бъдат включени всички
залози, сложени със лични средства, предварителни и „ онлайн “ на всички мачове от Шампионската лига. Няма ограничаване за броя и типа на поставените залози, както и условие за най-малък коефициент или стойност на залозите, само че залози с 0% марж или такива, сложени с бонус средства няма да се зачитат за присъединяване.

За всеки сполучлив
залог, записаните консуматори на уеб страницата ще печелят точки, изчислени като произведение от чистата облага от съответния залог и коефициента, на който той е подложен.

В взаимозависимост от получения брой точки, участниците в шампионата ще бъдат класирани след всеки един от четирите кръга на шампионата, както и в генералното класиране след края на шампионата.

Потребителят, класиран преди всичко за съответния кръг от шампионата ще завоюва награда от 5000 лева, неговият подгласник – 3000 лева, класираният на трето място – 1000 лева и така нататък, като награди ще получат класираните на първите 100 места. Победителят в генералното класиране ще завоюва награда от 7 500 лева, вторият – 4 500 лева, третият - 3 000 лева.  и така нататък Премии в генералното класиране ще завоюват първите 10 по брой извоювани точки клиенти на уеб страницата на WINBET.

Премиите ще бъдат добавени в игралните сметки на печелившите под формата на безвъзмезден
залог до 24 часа след края на съответния кръг от шампионата и могат да бъдат употребявани едновременно или под формата на няколко залога за всички събития в секциите Спорт и На живо на уеб страницата на WINBET.

Пълните правила и условия на шампионата са на
winbet.bg.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg и на winbet.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР