Със завидно постоянство различни експерти от индустрията правят прогнози за

...
Със завидно постоянство различни експерти от индустрията правят прогнози за
Коментари Харесай

Очилата за добавена реалност на Apple ще бъдат забавени до 2025 г. поради проблеми с разработката

Със забележително неизменност разнообразни специалисти от промишлеността вършат прогнози за датата на стартиране на очилата за добавена действителност на Apple, върху които компанията работи от години, в случай че се доверим на неофициални източници. Според анализатори от Haitong International Tech Research сега сходно устройство на Apple се отсрочва за 2025 или 2026 година заради проблеми с създаването.

PP Foresight счита, че пазарът на устройства с добавена и виртуална действителност към момента е в начален етап на развиване. Според тях тук работи правилото " намиране на проблем за към този момент съществуващо решение ". Въпреки че има разнообразни приложения за такива устройства, степента им на нахлуване към момента не е огромна. Grand View Research прави оценка потенциала на пазара на устройства за виртуална действителност на 21,83 милиарда $ през предходната година, а до края на десетилетието се чака междинният ритъм на напредък да доближи 15 %.
-->
Въпреки това анализаторите считат, че пазарът е изцяло подготвен за умните очила на Apple със съгласуваност с iPhone и някои съществени функционалности за добавена действителност. Такова устройство може да обезпечи резултат на оригиналност, без да е прекомерно натрапчиво. PP Foresight има вяра, че когато Apple пусне на пазара очила с добавена действителност, устройството ще се трансформира в пробив за целия пазар и ще подтиква търсенето на сходни артикули от съперниците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР