Със затварянето на ресторантите в цяла Великобритания заради пандемията от

...
Със затварянето на ресторантите в цяла Великобритания заради пандемията от
Коментари Харесай

Какво прави Гордън Рамзи, докато ресторантите му са затворени?

Със затварянето на заведенията за хранене в цяла Англия поради пандемията от ковид Гордън Рамзи има основателна причина да бъде в типичното си неприятно въодушевление. Подобно на множеството притежатели на заведения за хранене, световноизвестният готвач има тежка година. Собствената му верига Gordon Ramsay Restaurants е формирана от 35 ресторанта по целия свят, като 18 от тях се намират в Обединеното кралство.

„ Правителството оказа огромна поддръжка на бранша и прояви угриженост ”, споделя кулинарът и добавя: „ Но помислете за натиска – трябваше да отменим 22 472 резервации единствено през декември. Месецът, който ни оказва помощ да работим в по-слабите интервали през януари и февруари ”.

Рамзи мощно се надява заведенията за хранене му да отворят при започване на март, като за задачата всяко от заведенията му ще предлага на клиентите си нови попълнения в менюто. Пред BBCтой признава, че няма никакво самообладание да се върне на работа и още веднъж да се потопи в атмосферата, която основават заведенията за хранене. „ Когато седнете с някого, който не сте виждали от няколко седмици, а пред себе си имате прекрасен коктейл и невероятна храна – това ми липсва най-вече ”, споделя готвачът.

Въпреки че заведенията му не могат да действат, не си мислете, че Рамзи бездейства. Напротив – той употребява свободното си време за снимането на телевизионна игра, чиято идея създава от 2019 година

Gordon Ramsay’s Bank Balance ще се излъчва по BBC One в продължение на 10 дни, като началото му е още през идната седмица. Шоуто е продуцирано от Studio Ramsay – личната му продуцентската компания, а самият той е изпълнителен продуцент.

Целта на участниците е да завоюват пари, балансирайки кюлчета с друг цвят и тегло върху особено направена повърхност. Това обаче се оказва по-трудно, в сравнение с наподобява – „ Плоскостта е по-непредсказуема даже от мен ”, майтапи се Рамзи. Всички останали детайли, които една типична телевизионна игра би трябвало да има, са налице, в това число лимитирано време, въпроси от обща просвета, обилие от опасности и огромни парични награди, като джакпотът е на стойност 100 хиляди английски лири.

Готвачът признава, че феновете може да са малко сюрпризирани да го видят като водещ на подобен вид предаване, само че той несъмнено не се старае да наподобява като останалите си сътрудници в сектора, запазвайки своята характерност.

В досегашната си телевизионна кариера Рамзи постоянно е бил на върха на рейтинговите ранглисти като се стартира от паметното предаване „ Кошмари в кухнята ” през 2004 година, в което оказва помощ на пропадащи заведения за хранене да стъпят още веднъж на крайници. Може в новото си телевизионно олицетворение да не смекчава цветущия си език, само че той е предизвикан от откровеното си предпочитание всички състезатели да се оправят добре.

„ Това са същински хора, които живеят в травматични времена, а 100 хиляди паунда могат да трансформират много живота им ”, заключва Рамзи.

Автор: Маргарита Капитанска

 
Мишел Обама с тотално ново амплоа

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР